SlovakEnglish
line

Facebook


VYHĽADÁVANIE

TOP PONUKY

BALENIE POLOTOVAROV NA GRILOVANIE - HOLANDSKO. ODCHOD:23.11.2017

Miesto práce: mesto Groenlo (východná časť Holandska, pri nemeckých hraniciach) / 

PRÁCA NA BALIACEJ LINKE. AJ BEZ ANGLIČTINY - HOLANDSKO. ODCHOD: IHNEĎ

Miesto práce: mesto Scherpenzeel (východne od mesta Utrecht) / 

BALENIE KVETOV (Orchidea) HOLANDSKO, ODCHOD: ihneď (nie farma)

Miesto práce: Moerkapelle, Berkel, Bleijswik  / 

CHYŽNÉ DO 4* HOTELA. S ANGLIČTINOU alebo NEMČINOU - HOLANDSKO. AJ PRE PÁRY. ODCHOD: IHNEĎ ALEBO V JANUÁRI 2018

Miesto práce: Ostrov Vlieland alebo Terschelling - Holandsko. / 

VEĽKOSKLADY S ELEKTRONIKOU.ODCHOD: IHNEĎ. aj pre páry

Miesto práce: rôzne lokality v Holandsku (mesto Waalwijk, Tilburg, Maasvlakte) / 

ZBER ŠAMPIŇÓNOV - HOLANDSKO. ODCHOD: IHNEĎ

Miesto práce: Wernhout - južná časť holandska / 


Pracovné ponuky

MASIAR, VYKOSŤOVAČ - FÍNSKO. PLAT: 11 - 25 EUR/HODINU. (práca na turnusy)

Krajina:  Fínsko
Miesto práce:  Helsinki, Turku
Náplň práce: 

Pre fínskeho zamestnávateľa hľadáme mäsiarov - vykosťovačov, ktorí majú minimálne 2 ročné predchádzajúce pracovné skúsenosti s vykosťovaním na bravčovej a hovädzej rozrábke.
(Pracuje sa na pásovej linke, kde 80% sa vykosťuje hovädzina, 20% bravčovina) 
Zamestnávateľ akceptuje aj pracovníkov, ktorí nemajú skúsenosti s hovädzinou, postačujú skúsenosti s vykosťovaním bravčového mäsa. (musíte byť ochotní a motivovaní učiť sa na pracovisku vykosťovať hovädzinu)

Nepostačujú skúsenosti z domáceho prostredia. 

Pracuje sa 8 hodín denne - ranná smena. 
Jedná sa o prácu na turnusy (10 týždňov práca, 2 týždne voľno)

Požiadavky:  - predchádzajúce pracovné skúsenosti s vykosťovaním v mäsozávode - nutné (min. 2 roky)
- nie je potrebná znalosť anglického jazyka, nakoľko u zamestnávateľa máte českého koordinátora
- motivácia
- ochota pracovať dlhodobo na turnusy (10 týždnov práca, 2 týždne voľno)
- vodičský preukaz sk. B výhodou, nie však podmienkou

Nástup do práce / termíny:  Odchody zo Slovenska: IHNEĎ
Uchádzaci cestujú letecky do Helsiniek a na letisku budú vyzdvihnutí.
Mzda: 

od 11 - 25 Eur brutto/hod. 

Jedná sa o úkolovú mzdu. Pracovníci sú platení na základe spracovaného kg mäsa podľa nasledovnej tabuľky:

stehno na šunku: 0,108 Eur/kg
hovädzie na čisto: 0,092 Eur/kg
bravčové polovice na čisto: 0,087 Eur/kg
jahňacina: 0,334 Eur/kg

Mzda je vyplácaná 2 krát mesačne na Fínsky bankový účet zamestnanca.
Strava:  Zabezpečujete si sami.
Ubytovanie:  Zabezpečené zamestnávateľom za poplatok 300 Eur mesačne. Nehradíte žiadne depozity ani poplatok za ubytovanie vopred. Všetko je až strhnuté z výplaty. Pracovníci bývajú v domoch.

Pracovná doba:  Priemerne 36 - 40 hodín týždenne. Nadčasy podľa požiadaviek zamestnávateľa. Od polovice novembra až do Vianoc budete pracovať niektoré dni aj nadčasy (12 hodín denne).
Pracuje sa na rannú smenu. Jedná sa o prácu na turnusy. (10 týždňov pracujete, 2 týždne voľno)

Dĺžka kontraktu:  minimálne 3 mesiace s možnosťou predĺženia
Poistenie:  Zabezpečené zamestnávateľom podľa fínskej legislatívy.
Vaše náklady / poplatky:  Náklady na cestovanie:

letenka do Helsiniek


Poplatky za poradenstvo a naše služby:
 

Aby Vaše vycestovanie bolo bezproblémové poskytneme Vám kompletné poradenstvo a informácie o nevyhnutných náležitostiach potrebných pred vycestovaním do zahraničia aj po návrate späť na Slovensko. Poskytneme Vám našu asistenciu počas pracovného pobytu v zahraničí. Zabezpečíme Vám príručku s dôležitými informáciami a to všetko za poplatok 160 Eur.


Ešte pred Vašim vycestovaním do zahraničia obdržíte akceptačný list, kde budete mať potvrdený nástup do zamestnania a všetky pracovné podmienky priamo od zamestnávateľa. Tento dokument spolu s dohodou o sprostredkovaní zamestnania sa podpisuje pred vycestovaním.
 


Doplňujúce informácie:  Ďalšie informácie: 

Zamestnávateľ vybavuje pracovné/daňové číslo aj zdravotné poistenie vo Fínsku.  
Zamestnávateľ zabezpečuje dopravu do práce a späť na ubytovanie. Zamestnávateľ poskytuje skupinke pracovníkov služobné auto.

V prípade záujmu o danú pozíciu je nutné zaslať životopis v slovenskom jazyku + fotografiu a napísať dátum kedy môžete za prácou vycestovať na email: info@europersonnel.sk

V životopise je nutné uvádzať, aké mäso ste vykosťovali.

line